Transportfirma skaber værdi gennem projektarbejde


- Jo mere besværlige og indviklede projekterne er, jo bedre. Vi laver gerne projektarbejde for vores kunder og går ind med idéer og løsninger, når en kunde henvender sig med en transportopgave af lidt speciel karakter. Faktisk bliver vi brugt en del i forbindelse med projekter og har specialviden om tanke, pumper, kompressorer osv. at byde ind med. Vi er åbne for alle opgaver og udvikler på dem, hvor vi kan skabe værdi for kunden.

Sådan udtaler direktør Christian Sørensen Madsen, tredje generation i transportfirmaet S. Chr. Sørensen A/S, der kan fejre 100 års jubilæum i 2020. Evnen og lysten til at arbejde projektorienteret er også gået i arv til ham. Hans farfar, firmaets grundlægger, udviklede olietankbilen og var med til at flytte oliekørsel fra tog til lastbil, og hans far udviklede tankbiler til kørsel med flydende foder og andre flydende stoffer.

Arbejder proaktivt
- Vi bruger mange ressourcer på at skabe værdi for vores kunder, ser på hvad vi kan gøre for, at kunderne får den bedste løsning - den løsning, som bedst dækker kundernes behov og ønsker. Vi udvikler på miljø, sikkerhed, logistik og meget mere og arbejder proaktivt med opgaven i forhold til, hvilke chauffører vi sætter på, hvilken type lastbil vi bruger, hvordan aflæsseforholdene er osv., siger Christian Sørensen Madsen videre.

Han har gennem årene hjulpet flere virksomheder med at finde den rigtige - ofte en helt ny - løsning på deres transportudfordringer. Eksempelvis udviklede han for et nystartet økologisk mejeri idéen om at suge økologisk mælk ind og ud af tanke og opbevare den under transport ved hjælp af vakuum. På den måde undgik man at ødelægge molekyler i mælken, hvilket betød højere værdi for produktet og dermed også for kunden.

Hovedsageligt tanktransport
S. Chr. Sørensen A/S kører i dag hovedsageligt tanktransport inden for flydende foderstoffer til landbruget. Skodborg-firmaet er vokset i takt med, at landbruget mere og mere er gået over til selv at mikse foder, men ved investeringer i nye tankbiler har man også øjnene rettet mod fødevaresektoren.

- Vi har nemt ved at ændre fra foderstoffer til fødevarer - og er godkendt til fødevarer. I forvejen samarbejder vi med fødevaresektoren, hvis restprodukter ofte bliver til foderstoffer i landbruget. Noget vi hele tiden er på udkig efter, siger Christian Sørensen Madsen og understreger, at man udelukkende accepterer forhold, hvor tingene er i orden.

- Det har kendetegnet firmaet altid. Vi driver en sund virksomhed, sørger for at medarbejderne har det godt og sætter kunderne i højsædet på alle fronter. Kunderne kan regne med os. Vi er grundige i valget af transportløsning og ved ansættelse af medarbejdere. Hos os får man kvalitet, og fordi vi er effektive og søger andre måder at gøre tingene på, er der en sammenhæng mellem pris og kvalitet, som gør, at vi også kan konkurrere, fastslår han.

Elektronisk service
I 2016 havde man særligt fokus på digitalisering og kan i dag tilbyde elektronisk service, når det gælder fakturering, data, overvågning m.m. Alle biler er udstyret med tablets til dataoverførsel, og firmaets sms-service, hvor man orienterer kunden om, når der er læsset, når man er undervejs, når der er læsset af, hvor meget der er læsset af osv., er blevet godt modtaget af kunderne. Ikke mindst landmændene.

- I øjeblikket satser vi mest på tanktransport og kan tilbyde alt på det felt inden for foderstoffer, fødevarer og kemi. Men vi er totalleverandør og hjælper med alle opgaver - også al anden transport. Bortset fra transport af levende dyr har vi gennem årene prøvet alle former for transport, forklarer Christian Sørensen Madsen og betoner, at man i øjeblikket koncentrerer sig om kørsel i Danmark, Sydsverige og Tyskland.

Let at komme i kontakt med 24-7
S. Chr. Sørensen A/S er let at komme i kontakt med. 24-7. Der er vagt ved telefonen døgnet rundt 365 dage om året, og bilerne kører ligeledes i døgndrift.

Vi er medlem af:

 

Tilsyn/Rapporter mv.: