Nye tiltag hos S. Chr. Sørensen A/S


Vi kan med stolthed og glæde nu præsenterer, at vi den 7. november 2018 er blevet GMP B3 Trade certificeret og vi har fået fornyet vores GMP + B4 transport. Desuden har vi arbejdet hårdt for at komme på Positivlisten over foderstofleverandører (SEGES Svineproduktion), hvilket lykkedes for S Chr Sørensen den 21. december 2018.

Dette betyder, at du som kunde altid er sikker på, at tranporten bliver udført efter givende regler, fodersikkerhed og naturligvis i høj kvalitet. Samt at vi med vores nye certificering nu kan tilbyde kunder en total Trade løsning, ikke bare for slutbruger, men også for producenter.GMP+B3 Trade Certificeret


Trade hvad betyder det for dig som kunde.

Hvis du er producent og har et restprodukt som kan genanvendes til foder, er der en lang række regler og certificeringer som skal overholdes, det er kompliceret og dyrt, ved et samarbejde med SCS tager vi os af hele processen fra start til slut og åbner nye muligheder for dig som producent, på en nem og billig måde.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om vi kan hjælpe dig med dit tranport problem kan du altid ringe til os. 7484 8330 eller på mail scs@scs-skodborg.dkVi er medlem af:

 

Tilsyn/Rapporter mv.: